Nișe Dropshipping în timpul COVID-19

Nișe pentru Dropshipping în timpul COVID-19

Nișe pentru Dropshipping în timpul COVID-19

Corona Virus continuă să se răspândească și cererea de cumpărături online este acum mai mare ca niciodată din acest motiv am cautat Nișe pentru Dropshipping în timpul COVID-19. Consumatorii au fost îndemnați să rămână în casă și unii au optat pentru cumpărături online pentru a satisface unele nevoi de bază. În calitate de proprietar de magazin online, este important să știți cum să vă simplificați site-ul web pentru a oferi cele mai solicitate produse și pentru a maximiza veniturile.

Am gasit unele dintre cele mai populare produse, care sunt acum la mare cautare, ca să le puteti integra acum, pe magazinul dvs. online.

Potrivit psihologului consumatorului Kit Yarrow, oamenii cumpără în prezent pentru a satisface următoarele nevoi:

  • Protectie
  • Distracție și Activități Zilnice
  • Conectare

Protecție

Printre cele mai importante categorii de produse se numără articolele de care consumatorii au nevoie pentru a se proteja pentru virus. Produsele pentru sănătate și îngrijire personală sunt la mare căutare. Sănătatea este probabil cea mai importantă preocupare pentru oamenii din întreaga lume și mulți caută modalități de a se proteja împotriva amenințării recente.

Purificatoare de aer
Concepute pentru a filtra aerul alergenilor dăunători și a altor impurități, purificatoarele de aer sunt un element fierbinte în timpul izbucnirii coronavirusului. Cu toții am petrecut mai mult timp închis acasă pentru muncă sau studii, iar aerul se poate polua.

Termometre
Alături de problemele respiratorii, febra este unul dintre principalele simptome ale COVID-19. O persoană ar trebui să-și sune medicul de familie atunci când temperatura depășește 38 de grade Celsus. Prin urmare, este important să aveți un termometru disponibil acasă pentru a vă monitoriza temperatura.

Distracție și Activități Zilnice

Guvernele din întreaga lume au cerut carantine la nivel național.

Oamenii nu mai au permisiunea să meargă la film, să joace fotbal sau să participe la alte activități sociale recreative. Oamenii au apelat la alte forme de divertisment pentru a rămâne ocupați în aceste vremuri dificile.

Jocuri interactive / puzzle-uri

O alternativă populară pentru majoritatea oamenilor au fost jocurile interactive. De fapt, jocurile de societate au devenit atât de populare încât produsele Hasbro (cel mai mare producator de jocuri de societate ex. Monopoly) a cunoscut o creștere a prețului din cauza cererii mari de produse în timpul epidemiei. Profitați de trend și începeți să oferiți puzzle-uri și alte jocuri de societate pe magazinul dvs. online.

Jocuri video

Jocurile video sunt o altă alternativă excelentă pentru a vă distra și a vă conecta cu prietenii. Există o mulțime de posibilități pentru magazinele web de a oferi adaptoare de alimentare, cabluri HDMI, căști, tastaturi și controlere pentru jocuri și alte accesorii.

Saltele pentru Yoga

Datorită închiderii tuturor cluburilor sportive și a sălilor de sport, opțiunile de exerciții sunt limitate. Sporturile individuale, cum ar fi yoga, alergarea și ciclismul, sunt alternative excelente care permit persoanelor să facă niște exerciții fizice în timp ce practică distanțarea socială. Covoarele de yoga și alte echipamente pentru exerciții fizice pot fi un bun plus pentru magazinul dvs. online sau afacerea dropshipping. De fapt, covorașele de yoga și benzile de alergare, sunt acum cele mai bine vândute pe Amazon.

Echipament de bucătărie

Restaurantele închise ne-au obligat pe mulți dintre noi să integrăm gătitul ca parte a rutinei noastre zilnice. Gătitul necesită să aveți echipamentul potrivit  și de aici apare o oportunitate pentru companiile de dropshipping. Cumpărăturile online pentru vase și tigăi sunt acum preferate de majoritatea consumatorilor. Pâinea de casă a devenit atât de populară încât a provocat o lipsă de făină și drojdie.

Conectare

În acest timp de izolare, este important să rămâi conectat cu cei care contează. Din fericire, avem o mulțime de medii online pentru a comunica cu prietenii și familia. Cu toate acestea, există câteva produse esențiale pentru a lucra și a studia de acasă.

Cameră web
A lucra și a studia de acasă implică conferințe video. Pentru a desfășura o întâlnire de succes, este crucial să aveți echipamentul adecvat. O cameră web este cel mai important instrument pentru a face o prezentare sau pentru a conduce o prelegere de acasă.

Produse de birou și papetarie

Majoritatea angajaților au fost îndemnați să lucreze de acasă în timpul epidemiei. Lucrul de acasă necesită mobilier, accesorii, rechizite esențiale de birou.

Doriți să construiți un magazin online puternic pentru dropshipping?

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×