Sfaturi pentru optimizarea performanței WordPress

Sfaturi pentru optimizarea performanței WordPress

Sfaturi pentru optimizarea performanței WordPress

De multe ori am fost întrebați ce se poate face ca un website să se încarce mai repede și vă oferim acum câteva Sfaturi pentru optimizarea performanței WordPress.

Verificați proximitatea serverului

Cu cât un server este mai aproape de vizitatorii dvs., cu atât este mai mică latența pe care o vor experimenta. De aceea, este esențial să știți unde se bazează majoritatea vizitatorilor dvs. pentru a defini proximitatea serverului dvs.

O modalitate rapidă de a găsi cea mai bună locație pentru serverele dvs. este să vă uitați la Google Analytics pentru a găsi geolocalizarea vizitatorilor dvs.

Dacă doriți să vă adresați spre exemplu mai ales clienților din Statele Unite, nu este recomandat sa aveți Hosting in România sau Europa.

Alegeți tema WordPress potrivită

Există numeroase teme WordPress din care puteți alege. Totuși, nu toate sunt optimizate pentru viteză și experiență excelentă pentru utilizator.

Este util să vă propuneți o temă WordPress rapidă și ușoară, care să aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie, fără prea multe caracteristici strălucitoare inutile.

Verificați calitatea pluginurilor dvs.

Nu toate pluginurile sunt dezvoltate urmând cele mai bune practici și având în vedere performanța.
De aceea nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la numărul de pluginuri pe care le instalați, atâta timp cât aceste plugin-uri sunt codificate corect.
Examinați-vă periodic pluginurile pentru a vă asigura că toate funcționează așa cum ar trebui și că nu încetinesc site-ul dvs. web.

Caching-ul este foarte important

Un plugin WordPress de cache poate face mai ușor pentru serverul dvs. să stocheze fișierele pentru a utiliza mai puține resurse în viitor atunci când accesați același conținut.
De asemenea, vă poate ușura munca serverului, ceea ce este foarte util atunci când aveți un site dinamic.
Memorarea în cache poate ajuta serverul să-și amintească conținutul pentru a accesa mai rapid paginile dvs.

Optimizarea imaginilor

Acordați atenție dimensiunii imaginilor pe care le utilizați pe site-ul dvs. web.

Imaginile mari pot afecta în mod semnificativ viteza de încărcare a site-ului dvs. și poate fi unul dintre aspectele critice pe care mulți proprietari de site-uri le ignoră.

O modalitate rapidă de a vă îmbunătăți viteza de încărcare este să vă comprimați imaginile înainte de a le încărca.

Trebuie să existe un echilibru între dimensiunea fișierului și calitate pentru a vă asigura că, conținutul dvs. nu își pierde calitatea pentru a favoriza performanța.

Construiți o pagină light 404

Există multe 404 de pagini pe care le poate conține un site web. Problema este că 404 de pagini pot fi încarcate cu multe informații, mai ales pe un site web WordPress.

Un truc bun este să lucrezi la construirea unui șablon ușor și minim pentru pagina 404  și să îl folosești în locul celui implicit.

Optimizați comentariile

Comentariile pot afecta negativ viteza de încărcare a paginilor dvs. Modalități de abordare a acestei probleme pentru a accelera performanța WordPress:

 • Dezactivați comentariile:
  Dacă nu aveți prea multe comentarii, le puteți dezactiva. Scopul este să aveți numai comentarii și este ok să le dezactivați dacă conținutul dvs. nu generează.
 • Optimizați comentariile native pentru WordPress:
  Puteți îmbunătăți viteza de încărcare a paginii dvs. reducând numărul de comentarii afișate pe pagina dvs.
  Puteți chiar să le ascundeți de încărcarea inițială pentru a permite utilizatorilor să facă clic pe comentarii pentru a le vizualiza dacă doresc.
 • Utilizați un sistem terță parte:
  Multe site-uri preferă să utilizeze un sistem de comentarii terță parte pentru a scoate lucrările de la propria gazdă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru servere mai ieftine, cu resurse limitate. Cu toate acestea, alegerea unui sistem de comentarii terță parte într-o gazdă premium de înaltă calitate poate duce uneori la încetinirea vitezei de încărcare.

Dezactivați încorporările și fluxurile RSS

Este ușor să încorporați videoclipuri YouTube, tweets și alte resurse externe pe site-ul dvs. web.
Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru mulți dintre noi, dar poate, de asemenea, să încetinească încărcarea paginii, deoarece generează solicitări HTTP suplimentare.
Dacă este necesar, puteți dezactiva încorporările printr-un plugin sau cu ajutorul codului.

O altă idee de luat în considerare este dezactivarea fluxurilor RSS. Dacă nu rulați un blog pe site-ul dvs., puteți pur și simplu dezactiva fluxul RSS pentru a vă îmbunătăți performanța paginii.

 

Acestea sunt doar câteva dintre trucurile si Sfaturile pentru optimizarea performanței WordPress.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×