WeChat necesitate pentru Brandurile din China

WeChat necesitate pentru Brandurile din China

WeChat necesitate pentru Brandurile din China

Aplicația de mesagerie WeChat a devenit  necesitate pentru Brandurile din China Aceasta este un fenomen. Cu aproximativ 600 de milioane de utilizatori, este cea mai mare aplicație de mesagerie independentă.

Este în prezent clasată pe locul cinci ca cea mai populară aplicație mobilă din lume, în spatele aplicațiilor Google Maps, G +, YouTube și Facebook.

Puterea acoperirii și a influenței sale este de așa natură încât Brandurile care doresc să se stabilească în China trebuie să o ia în serios în considerare în cadrul strategiei lor mobile. Uneori acest lucru chiar duce la integrarea WeChat înainte de a se lansa în propriile aplicații, care trebuie descărcate de pe un magazin de aplicații.

Aplicațiile native încă joacă un rol, dar decizia de a construi una în China trebuie să includă o discuție în jurul WeChat.

WeChat are un public activ, deja entuziast – sunt familiarizați cu structura, sunt fericiți să înceapă un dialog cu alți utilizatori.

Anunțul recent al anunțurilor sponsorizate de WeChat ar putea fi mai ușor să ajungă la un public targhetat.

Există o serie de modalități de promovare a produselor și serviciilor pe WeChat, de la mini aplicații până la promovarea cu ajutorul cu liderilor de opinie cheie (KOL), oferind o experiență de utilizator naturală și confortabilă.

WeChat dorește să valorifice interesul mărcii ca modalitate eficientă de a genera bani din aplicație și și-a dezvoltat propria funcție comercială „Magazin”, care permite conturilor de Brand verificate să își configureze și să gestioneze propriile magazine.

Oferind încărcarea și afișarea produselor, gestionarea plângerilor și a reclamațiilor clienților, precum și o facilitate de plată integrată WeChat, costă aproximativ 5.000 USD – un preț relativ mic de plătit pentru ceea ce aduce în ceea ce privește expunerea și echitatea Brandului.

 

 

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×