Pinterest evidențiază vânzarea produselelor Gifts Feed

Pinterest evidențiază vânzarea produselelor Gifts Feed

Pinterest evidențiază vânzarea produselelor Gifts Feed


Noul feed Pinterest evidențiază vânzarea produselelor în Gifts Feed prezintă doar Product Pins sau Rich Pins cu informații despre prețuri și disponibilitate

Pinterest a creat un feed de Cadouri pentru a prezenta articolele din rețea care sunt de vânzare, instrumentul de descoperire vizuală dezvăluit pe blogul său oficial de afaceri Pinterest.

Feed-ul Cadouri Pinterest

Feed-ul Cadouri, pe care postarea îl descrie ca „feed în curs de desfășurare”, afișează numai Pinuri de produs, care sunt Rich Pins și includ detalii suplimentare, cum ar fi prețurile în timp real, disponibilitatea și unde pot fi achiziționate. Cu Pinii produsului, pinii primesc și notificări prin e-mail atunci când pinii au adăugat scăderea prețului.

Pinii produsului îi ajută pe pini să „decidă ce produse sunt potrivite pentru ei”, spune postarea.

Feedul Cadouri include și filtre de preț desemnate prin semne de dolar „astfel încât să puteți găsi ceva pentru fiecare buget”, spune Pinterest.

Pinterest scoate în evidență nivelul de preț al produsului

Potrivit postării, $$$$ reprezintă produse care costă mai mult de 200 $, $$$ arată produse între 50 $ și 200 $, $$ este pentru produsele de la 25 $ la 50 $, iar $ „este ceva mai puțin decât atât”.

„Până în prezent, am aflat că Pinii produsului obțin rate de clic mai mari decât Pinii obișnuiți și fac marca dvs. mai vizibilă datorită siglei de pe Pin”, spune postarea.

Pinii produsului includ, de asemenea, file pe care pot fi făcute clic pentru a vedea produsele de pe site-urile de comerț electronic de unde pot fi achiziționate.

Pinterest spune că a lansat feedul Cadouri pentru că „știm că oamenilor le place să folosească Pinterest pentru idei de cumpărături”.

Feedul Cadouri se găsește în categoriile obișnuite de pe Pinterest.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×