Noua Platformă Like2Buy de pe Instagram

Noua Platformă Like2Buy de pe Instagram

Noua Platformă Like2Buy de pe Instagram

Curalate este numele, un start-up din Philadelphia specializat în marketing și analize vizuale, care a lansat Like2Buy, o platformă care le face mai ușor oamenilor să cumpere pe Instagram, precum și marketingilor să știe ce produse rezonează cu consumatorii.

Cum funționeaza Noua Platformă Like2Buy de pe Instagram

Like2Buy plasează un link în profilul unui Brand care, iar atunci când utilizatorii accesează acest link, sunt duși la o galerie identică cu fluxul Instagram al companiei.

„Unele dintre mărcile cu amănuntul cu care lucrăm ar putea spune că Instagram generează venituri”, spune Brendan Lowry, directorul de marketing al  companiei Curalate. „Ar posta un produs și vor vedea o ușoară creștere a vânzărilor. Dar fără o legătură directă cu Instagram, pentru marketing era dificil să știe exact ce se întâmplă. ”

Scopul principal al companiei Curalate este de a elimina acest decalaj între Instagram și marketing și de a permite specialiștilor în marketing să obțină o adevărată transparență în ceea ce determină traficul și veniturile. „Au cheltuit tot acest timp și bani pentru a construi comunitatea, dar au reușit să raporteze doar despre like-uri și creșterea adepților”, comentează Lowry (directorul de marketing al  companiei Curalate)..

Un alt obiectiv, notează Lowry (directorul de marketing al  companiei Curalate), este acela de a face cât mai simplu posibil ca clienții să ajungă la paginile de checkout ale Brandurilor- în care au deja încredere, subliniază el – fără ca aceștia să fie nevoiți să se înregistreze pentru nimic sau chiar să furnizeze o adresă de e-mail.

Scott Houchin, director al departamentului digital la externalizarea proceselor de cunoaștere eClerx, consideră că Like2Buy arată puterea de cumpărare a publicului mai tânăr din Instagram.

„Întreaga lor viață este consumată în aceste ecosisteme sociale, așa că, pe măsură ce intră pe forța de muncă și încep să câștige bani, vom vedea o curbă foarte accelerată de adoptare a comerțului social”, spune el.

Like2Buy nu este singura platformă care face Instagram accesibilă, iar alții au încercat-o în trecut.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×