Instrumente de marketing pentru Social Media

Instrumente de marketing pentru Social Media

Instrumente de marketing pentru Social Media

Există multe instrumente de marketing pentru Social Media carea vă pot ajuta să fiți mai eficienți. Vom prezenta în cele ce urmează 5 dintre ele.

Marketingul pe rețelele sociale vă poate ajuta să vă îmbunătățiți gradul de cunoaștere a mărcii, să vă stimulați implicarea cu adepții dvs. și chiar să explorați noi oportunități cu potențiali clienți.
Există multe instrumente de gestionare a rețelelor sociale pentru a vă ajuta să fiți mai eficienți.

Hootsuite

Hootsuite vă ajută să vă gestionați toate conturile sociale într-un singur loc. Este probabil una dintre cele mai populare opțiuni în gestionarea și monitorizarea rețelelor sociale.

Vă permite să publicați și să programați postările de pe rețelele sociale și îl puteți utiliza, de asemenea, pentru a vă monitoriza mențiunile și cuvintele cheie pe care doriți să le urmăriți.

În acest fel puteți utiliza platforma pentru toate etapele conținutului dvs., de la găsirea de idei noi până la publicarea lor și măsurarea performanței acestora.

Este una dintre cele mai populare opțiuni în rândul specialiștilor în marketing social media și este, de asemenea, o modalitate bună de a începe marketingul social media

Există o versiune gratuită pentru cei care doresc o soluție foarte simplă, dar limitează numărul de postări pe care le puteți programa și datele pe care le vedeți prin intermediul analizelor. Dacă doriți să încercați, opțiunea gratuită vă permite să programați până la 30 de postări, în timp ce puteți conecta până la 3 profiluri sociale.

Planul Professional de 19 USD / lună vă permite să conectați 10 profiluri sociale pentru 1 utilizator și include programare nelimitată. Dacă doriți să implicați 3 utilizatori, va trebui să plătiți 99 USD / lună și veți putea conecta până la 20 de profiluri împreună cu alocări de mesaje de echipă, rapoarte personalizate și analize exportabile.

Buffer

Buffer este o platformă populară de gestionare a rețelelor sociale.
Este probabil cea mai populară opțiune împreună cu Hootsuite.

Planul gratuit vă poate ajuta să începeți să aflați cum să utilizați instrumentul. Cu toate acestea, este foarte limitativ, deci, dacă vă gândiți să programați mai multe postări, vă recomandăm să luați în considerare un plan plătit. Planul gratuit vă permite să vă conectați până la 3 profiluri sociale și puteți programa până la 10 postări. Este similar cu limitele Hootsuite pentru planul gratuit, dar limitează și mai mult numărul de postări pe care le puteți programa (10 față de 30 pe Hootsuite). De asemenea, nu vă oferă acces la analize pentru a începe să vă măsurați performanța.

Cea mai ieftină opțiune începe de la 15 USD / lună și vă permite să vă conectați până la 8 conturi sociale pentru un utilizator și să programați până la 100 de postări. De asemenea, puteți accesa analizele Post pentru a analiza performanța postărilor dvs.

Planul Pro poate fi o soluție excelentă pentru întreprinderile mici care doresc să își programeze conținutul și să economisească timp atunci când planifică în avans. Puteți chiar să includeți Pinterest ca o integrare suplimentară și să încărcați conținut în coadă pentru până la 100 de postări. De asemenea, puteți accesa Căsuța de intrare pentru a urmări până la 15 fluxuri RSS.

Cel mai mare avantaj al Buffer-ului este simplitatea și UX-ul care înțelege de ce au nevoie cu adevărat managerii de social media.

Sprout Social

Sprout Social este o altă opțiune populară printre specialiștii în marketing pentru gestionarea rețelelor sociale.
Este o platformă completă de gestionare a rețelelor sociale și oferă, de asemenea, un CRM social și o căsuță de intrare socială all-in-one pentru a vă monitoriza toate mesajele.
Planurile de prețuri încep de la 99 USD / lună, ceea ce poate fi considerat un pic mai scump comparativ cu alte platforme de socializare. Acest plan este limitat la 5 profiluri sociale, deci dacă sunteți interesat să adăugați mai multe profiluri și să profitați la maximum de analize, atunci puteți beneficia de planul profesional începând de la 149 USD / lună. Cu excepția caracteristicilor planului standard, acesta implică, de asemenea, raportarea implicării și tendințelor, planificarea și raportarea campaniei, precum și raportarea productivității echipei dvs.
De asemenea, oferă opțiunea de a achiziționa propriile programe de completare, cum ar fi Amplificarea și vânzarea socială, pentru a vă îmbunătăți succesul în rețelele sociale, ca parte a pâlniei dvs.

AgoraPulse

AgoraPulse este o platformă de gestionare a rețelelor sociale și CRM pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți prezența socială.
Poate fi, de asemenea, o platformă utilă pentru CRM sociale, gestionând căsuța de e-mail, comentariile și mesajele pe care le primiți pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube și Instagram.

De asemenea, puteți gestiona comentariile din anunțurile dvs. de pe Facebook și Instagram, ceea ce face mai ușoară monitorizarea tuturor comentariilor într-un singur loc.

Există o opțiune de încercare gratuită, iar planul Small începe de la 44 USD / lună. Vă permite să conectați 3 profiluri și 1 utilizator în timp ce aveți rapoarte, publicări și mentorat nelimitate. Poate fi o opțiune bună dacă gestionați prezența socială a unei întreprinderi mici. Cu toate acestea, dacă doriți să vă reuniți echipa, accesați sincronizarea avansată a monitorizării căsuței de e-mail și opțiunea de a monitoriza comentariile publicitare pe Facebook și Instagram, atunci este posibil să aveți nevoie de planuri medii sau mari, la 89 USD și respectiv 180 USD / lună. Planul mediu vă permite să conectați 10 profiluri sociale și 3 utilizatori, iar planul mare vă permite să conectați 25 de profiluri și 6 utilizatori. Este cea mai populară opțiune, în special pentru echipele de dimensiuni medii care doresc să profite la maximum de fluxul de lucru al echipei din conținutul lor prin crearea propriilor procese pentru proiecte și aprobare.

ContentCal

ContentCal este un calendar vizual care vă poate simplifica planificarea conținutului pe rețelele sociale. Utilizarea sa simplă și intuitivă îl face foarte atrăgător pentru specialiștii în marketing de toate abilitățile, pentru a se asigura că își eficientizează planificarea cât mai mult posibil.

Există un plan gratuit pentru pasionații de social media care doresc să își creeze propria versiune de bază a unui calendar de social media pentru a se conecta până la 4 profiluri sociale în timp ce programează 50 de postări pe lună.
Există versiunea Pro la 12 USD / lună care implică un calendar și până la patru profiluri sociale. Vă permite să programați câte postări doriți și există, de asemenea, o vizualizare lunară a calendarului și funcția de căutare a postărilor dvs. în calendar. Acest plan oferă, de asemenea, acces la Analytics și un export PDF.
Planul companiei va fi o opțiune bună dacă aveți două persoane care gestionează un calendar social media. Începe de la 39 USD / lună și are 2 calendare și 2 utilizatori. De asemenea, puteți adăuga mai multe calendare și utilizatori la un cost suplimentar. Planul Pro diferă prin faptul că acum puteți gestiona fluxurile de lucru de aprobare, puteți accesa comentarii pentru a îmbunătăți colaborarea în cadrul echipei dvs. și puteți utiliza un instrument de încărcare video profesional.
Planul premium la 80 USD / lună este încă pentru 2 utilizatori și 2 calendare, dar oferă, de asemenea, postări în mai multe calendare, trimiterea de postări pe Facebook la proiecte, instruire și filtrare a analizelor.

Marketingul pe Social media vă îmbunătățește gradul de cunoaștere a mărcii! Folosește instrumente de marketing pentru Social Media! Sporeste-ti engagement-ul! Descoperă noi clienți potențiali!

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×