Facebook Experimentează Butonul de Cumpărare

Facebook Experimentează Butonul de Cumpărare

Facebook Experimentează Butonul de Cumpărare

Noua funcție experimentata de Facebook – Butonul de Cumparare
va permite utilizatorilor să cumpere articole fără să părăsească Facebook.

Facebook încearcă un buton „Cumpărați” care va permite utilizatorilor să facă achiziții din anunțuri și din paginile companiilor, totul fără a părăsi platforma Facebook. Clienții au, de asemenea, opțiunea de a-și stoca informațiile de plată. 

Facebook spune că butonul Cumpără este cât mai sigur posibil.

Dar, în timp ce unii oameni ar putea crede că această caracteristică permite companiilor să pătrundă în comunitatea lor socială.

Și aceasta nu este prima incursiune a Facebook în sectorul comerțului electronic. Acum doi ani, platforma a lansat Colecții.

Fie că sunt site-uri web, aplicații, rețele sociale sau reclame, cu comerț electronic, totul se reduce la rata de conversie. Puteți face pe cineva care ar putea fi interesat să cumpere ceva să finalizeze efectiv achiziția. Problema este că aceasta implică  două mari obstacole de conversie: aducerea unui client la ecranul de plată și solicitarea acestuia să introducă numărul cardului de credit. 

Facebook elimină în mod eficient ambii pași cu butonul Cumpără. Nu trebuie să părăsiți Facebook-ul. Și chiar dacă nu ați cumpărat niciodată ceva de la un comerciant înainte, nu trebuie să reintroduceți detaliile de plată dacă le-ați stocat deja pe Facebook. Doar faceți clic pe Cumpărați și faceți clic din nou pentru a confirma, Produsele vor fi apoi expediate către dumneavoastră. Deci este ușor să efectuați o achiziție impulsivă.

Prin reducerea timpului și a efortului la cumpărare, Facebook ar putea atrage mai mulți oameni care cheltuiesc pentru produsele achiziționate prin comerț electronic.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×