Comerțul online cu subscriberi câștigă

comertul online cu subscriberi castiga

Comerțul online cu subscriberi câștigă

Modelul de afaceri bazat pe Comerțul online cu subscriberi, a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, câștigă, dar ce îl face atât de popular?

Consumatorilor moderni le place ideea casuțelor de Subscribe atunci când au de-a face cu o nișă de care sunt interesați personal.

Confortul de a primi gustările, jocurile, produsele de înfrumusețare preferate chiar la ușa dvs. face casetele de Subscribe să fie atrăgătoare, în timp ce mulți consumatori apreciază ideea descoperirii sau chiar misterul pe care le poate aduce o cutie surpriză.

Potrivit unui sondaj recent realizat de Hitwise, vizitele pe site-urile casete de Subscribe au crescut cu aproape 3.000% în SUA începând cu 2013, numărând 21,4 milioane de vizite în ianuarie.

Succesul și chiar greșelile de pe aceste site-uri ne oferă informații utile despre design, experiența clienților, conținut și marketing.

Fi unic

Cum te vei distinge de restul dacă nu găsești o modalitate de a-ți prezenta unicitatea?

Concentrați-vă pe design

Unicitatea dvs. ar trebui, de asemenea, să fie evidențiată printr-un design excelent și funcțional, care va permite clienților dvs. să se bucure de vizita lor pe site. Chiar și cele mai mici detalii contează.

Rezolvă o problemă

Fiecare idee de afaceri începe cu un obiectiv și acest lucru îi ajută pe clienți să înțeleagă modul în care pot beneficia de fiecare abonat. Gousto, de exemplu, promite să vă ajute să gătiți alimente sănătoase și delicioase.

Gândește ca un utilizator

O funcție excelentă de căutare pe site, care permite personalizarea corectă pentru nevoile utilizatorului, este întotdeauna utilă și îi ajută pe clienți să rămână mai mult timp pe site-ul dvs., până când găsesc ceea ce caută.

Fii de ajutor

Este important să furnizați toate detaliile pe cele mai importante pagini pentru a crește șansele de a converti un vizitator într-un client.

Creați o comunitate

Oamenilor le place să fie recompensați în legătură cu spiritul lor de distribuire de informații, iar rețelele sociale au dus comunitațile la un nivel cu totul nou.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×