Brandurile au nevoie de aplicație mobilă

Brandurile au nevoie de aplicație mobilă

Brandurile au nevoie de aplicație mobilă

O sa-ti explicăm amănunțit de ce Brandurile au nevoie de aplicație mobilă.

Dacă conduceți o companie și afacerea dvs. încă nu are o aplicație mobilă, atunci trebuie să obțineți una cât mai curând. În prezent, prezența online prin intermediul site-ului web nu mai este suficientă, deoarece activitatea online continuă să se schimbe pe dispozitivele mobile. Asta înseamnă că aplicațiile pentru smartphone-uri au devenit un instrument de marketing extrem de important pentru Brandurile mici și mari. Utilizarea smartphone-urilor a crescut rapid în ultimii ani. A atins un nivel atât de înalt încât acum aproape 3/4 din persoanele din SUA își verifică telefoanele mobile cel puțin o dată pe oră și aproape 90%, adică cea mai mare parte a timpului este acum petrecut pe aplicații mobile. Studiul spune că americanii petrec acum mai mult timp folosind telefoanele mobile decât uitându-se la televizor, ceea ce reprezintă o schimbare semnificativă pentru comercianți și companii.

Acum, mai multe companii caută să angajeze dezvoltatori de telefonie mobilă pentru a-și dezvolta aplicația mobilă, deoarece această creștere rapidă a utilizării telefoanelor mobile duce la ca aplicația mobilă să devină un instrument important de marketing pentru companii de toate dimensiunile.

Aplicațiile mobile sporesc implicarea cu clienții. Acestea încurajează vizitele repetate și permit multe tipuri de tranzacții online, inclusiv utilizarea cardurilor de fidelitate, notificări push și tranzacții de comerț electronic.

Prin urmare, aplicațiile mobile îmbunătățesc vânzările și creează relații bune cu clienții dvs.

Aplicațiile pentru smartphone creează Branduri, deoarece clienții vă pot recunoaște pictograma aplicației printre multe altele. Acum vom discuta despre principalele motive pentru care afacerea dvs. are nevoie de o aplicație mobilă.

Creșteți vizibilitatea pentru clienți în orice moment: întrebați orice dezvoltator de aplicații mobile și vă pot spune cât de mult sunt solicitați. În SUA, timpul petrecut zilnic de o persoană obișnuită pe telefonul mobil este de 2 ore. Numărul de persoane care utilizează smartphone-uri la nivel mondial a trecut deja de 1 miliard. Prin urmare, această tendință prin care oamenii de astăzi petrec mai mult timp pe telefoane mobile decât pe PC-uri este un lucru bun pentru companii. Trebuie doar să vă schimbați planul de marketing pentru a se potrivi cu această nouă tendință. Dacă afacerea dvs. are o aplicație mobilă, afacerea dvs. va fi disponibilă și vizibilă pentru atât de mulți oameni din întreaga lume. Vor vedea imaginea, numele și sigla dvs. tot timpul, ori de câte ori își vor deschide telefonul mobil și vă vor vedea aplicația pe mobil în timp ce derulați. De asemenea, vor exista șanse mari de a citi notificările dvs. care sunt trimise de dvs. prin intermediul aplicației. Dacă aveți produse sau servicii, puteți utiliza aplicația dvs. mobilă pentru a le vinde, deoarece utilizatorii le pot cumpăra din confortul casei sau al birourilor folosind aplicații mobile. Prin urmare, dacă aveți o aplicație mobilă, nu numai că va crește vizibilitatea, dar vă va stimula și afacerea.

Oferiți valoare clienților dvs.: dacă aveți un program de loialitate, îl puteți face digital utilizând o aplicație mobilă. Puteți trimite mesajele corespunzătoare pe smartphone-urile lor, deoarece acum mai mulți oameni își folosesc smartphone-urile decât oricând. Clienții sunt întotdeauna interesați de produse și servicii valoroase. O aplicație mobilă îi poate apropia mai mult de afacerea dvs. Atunci când clienții se află în apropierea zonei dvs., puteți trimite notificări care îi invită la locația fizică a magazinului dvs. și le puteți oferi oferte speciale și reduceri. De asemenea, puteți trimite o notificare de mulțumire clienților dvs. după ce au efectuat o achiziție.

Construiți recunoașterea mărcii: dacă alegeți dezvoltarea aplicațiilor mobile pentru a vă construi aplicația, aceasta va crea și marca dvs. Indiferent dacă afacerea dvs. este nouă sau veche, puteți îmbunătăți recunoașterea mărcii sale utilizând o aplicație mobilă. Trebuie doar să creați o aplicație cu toate caracteristicile necesare și va fi plăcută de clienții dvs. Trebuie să găsiți modalități prin care clienții dvs. să se implice mai mult în aplicația dvs. Cu cât vor interacționa mai mult cu aplicația, cu atât mai mult le vor plăcea produsele și serviciile oferite prin intermediul aplicațiilor mobile. O regulă faimoasă din publicitate spune că, dacă clienții văd marca de mai mult de 20 de ori, atunci este foarte remarcat. Utilizatorii pot, de asemenea, să împărtășească comunicarea dvs. cu prietenii lor, deoarece doresc să-și informeze prietenii despre un serviciu sau un produs extraordinar care le-a plăcut. cercetările spun că recomandările și obținerea de noi clienți în acest mod sunt cele mai valoroase strategii de marketing de pe piață.

Creșteți implicarea clienților: majoritatea clienților caută modalități de a ajunge la afacerea care vinde un produs sau serviciu care le place. Dacă nu ești accesibil atunci vei pierde clienții. O aplicație mobilă este disponibilă tot timpul. De asemenea, puteți crea un birou de asistență în aplicația mobilă, unde oamenii își pot posta întrebările, comentariile și problemele. Dacă puteți face aranjamente pentru a răspunde la toate mesajele lor, atunci angajamentul dvs. pentru clienți va fi apreciat foarte mult. De asemenea, ar trebui să faceți procesul de rezervare sau de comandă simplu și sigur, deoarece oamenilor nu le place procesul lung.

Deveniți competitori: nu se poate nega faptul că o aplicație mobilă vă poate ajuta să vă depășiți concurenții pe piață dacă profitați cu adevărat de acest instrument de comunicare și marketing extrem de eficient. Dacă porniți și lansați aplicația acum, atunci când concurenții dvs. vor realiza avantajul de a avea o aplicație mobilă, veți domina piața prin acapararea unei cote de piață uriașe. Folosind aplicația dvs. mobilă, clienții dvs. vor putea să vă vadă produsele și serviciile printr-o simplă atingere a unui buton. Puteți obține mai multe beneficii din aplicațiile mobile, deoarece acestea sunt rapide, ușoare și ușor de utilizat. Aceste beneficii pot crește cu ușurință angajamentul și loialitatea clienților.

În cele de mai sus am explicat de ce Brandurile au nevoie de aplicație mobilă. În anii următori, aceast lucru va deveni și mai important. Ar trebui să începeți cu o aplicație mobilă atractivă, extrem de bogată în funcții și funcțională. După ce ați atras clienți noi, faceți-i să realizeze că va fi extrem de benefic pentru ei să descarce și să utilizeze aplicația dvs. pe dispozitivele lor mobile. Utilizați aplicația pentru a crea mai multe oportunități pentru clienți. De asemenea, creați mai multă implicare obținând recenzii și interacțiuni ale utilizatorilor. Încet, loialitatea dvs. față de marcă va fi construită. După aceea, puteți ajunge chiar și pentru a oferi utilizatorilor de aplicații mobile o experiență de cumpărături personalizată. Privind la atâtea beneficii, dezvoltarea unei aplicații mobile pentru orice afacere este cel mai important pas pe care îl pot face acum. Nu numai că va atrage mai mulți clienți potențiali, îi va fideliza pe clienți, vă va construi marca, dar va fi și cel mai activ apreciat de care dispune afacerea dvs. Acesta va crea o legătură puternică cu clienții dvs. și va duce la vânzări uriașe de produse și servicii prin intermediul aplicației mobile.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe detalii despre proiect.

dETALII PROIECT
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
×